Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Meubelstoffeerderij Trendz

stoffering met aandacht en kennis van zakenGroenling 31
8121JT Olst

Telefoon:

0570-546719

E-mail:

Website:

http://www.meubelstoffeerderijtrendz.nl

KvK:

51054817


Openingstijden:
Meubelstoffeerderij Trendz kunt u telefonisch bereiken maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 20.30 uur

Specialiteiten:
Stoffering van zitmeubels, caravan- of bootkussens, tuinmeubelkussens, eetkamerstoelen, etc. maar ook stoffering voor horeca, kantoren, winkels, verzorgingshuizen, etc.

Bedrijfsomschrijving:
Meubelstoffeerderij Trendz stoffeert en restaureert uw zitmeubels met aandacht en kennis van zaken. Om voor u een passende prijsopgave te maken, komt Meubelstoffeerderij Trendz graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u de collectie stoffen en leerstalen te laten zien.

Foto's


Bedrijfsfoto Meubelstoffeerderij Trendz Bedrijfsfoto2 Meubelstoffeerderij Trendz Bedrijfsfoto3 Meubelstoffeerderij Trendz Bedrijfsfoto4 Meubelstoffeerderij Trendz

Social Media

Meubelstoffeerderij Trendz heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.